Контакт телефон: +389 2 328 6851

Аплицирајте за пракса во повеќе од 120 земји во светот!

Посетете ја нашата ПЛАТФОРМА и одберете пракса сега!

Програми кои ги нудиме

Global Leader

Повеќе

Global Talent

Повеќе

Global Citizen


Повеќе

Нашите партнери


Што е АИЕСЕК?

АИЕСЕК е интернационална , непрофитна организација која им обезбедува можности на младите луѓе со кои тие би се надградиле себеси во глобални лидери кои ќе го имаат потенцијалот за да поттикнат и создадат промени во општеството во кое живееме.

Контактирајте не:

Бул. Гоце Делчев 9в (Економски Факултет)                                                                       1000 Скопје, Република Македонија                                                                                 Тел:+389 2 328 6851                                                                              info@aiesecskopje.org.mk

Пратете ни меил